FEM TEATRE

B_hX2ovWEAAB1nB

A través d’espectacles teatrals i debats participatius amb les actrius i actors participants, reflexionem sobre problemàtiques socials. Mitjançant cursos formatius i tallers de creació col·lectiva, experimentem amb el cos, la veu i la gestualitat per desenvolupar personatges i portar-los a escena, i dinamitzem accions teatrals comunitàries. Amb diferents tècniques del teatre dels i les oprimides, explorem col·lectivament i de manera creativa les diferents opressions i discriminacions que ens envolten per trobar eines i recursos que ens ajudin a combatre-les.

Espectacles, Cursos, Tallers i projectes teatrals dirigits al públic general o a col·lectius específics com infants, famílies, joves, dones o gent gran. A disposició de grups, entitats i equipaments de Catalunya.

.

# Iniciació al teatre

Mitjançant exercicis d’atenció i relaxació, prendrem consciència del nostre cos i de les nostres emocions. A través del joc i la improvisació, ens posarem a la pell de diferents personatges. Aprendrem a actuar alhora que desenvolupem l’empatia, la cooperació i el benestar personal.

.

# Actuem! Teatre per la igualtat

A través de les diferents tècniques i jocs teatrals que ens ofereix el teatre dels i les oprimides, treballarem situacions de conflicte relacionades amb la violència de gènere: les relacions sexo-afectives, la dependència emocional i l’abús, les violències corporals i els rols de gènere entre d’altres. Aprendrem a detectar les situacions d’injustícia, diferenciarem les relacions abusives de les relacions lliures i equitatives, i aprendrem a gestionar i resoldre conflictes.

.

# Això és amor?

Viatjarem a través de la història d’una parella i ho farem anant enrere en el temps fins als seus inicis per reflexionar i entendre allò que els ha portat fins on són ara. Destaparem els mites de l’amor romàntic, les violències quotidianes i invisibles, qüestionarem els rols de gènere, identificarem les violències masclistes i actuarem per canviar la història.

+ informació

.

# Vindicacions

A través de dos personatges molt diferents entre si ens endinsarem en les diferents discriminacions i desigualtats de gènere tot barrejant l’humor, el drama i l’anàlisi crítica. Valent-nos de diferents formats (com la poesia, els monòlegs, les escenes teatrals i els sketchs) prendrem la veu de dones d’ara, d’abans i d’arreu, escoltarem les seves vindicacions i  reflexionarem col·lectivament sobre els lligams entre els rols i les estructures de poder.

+ informació