XERRADES I TALLERS

Des de Trama disposem d’una oferta multidisciplinària d’activitats culturals  en format xerrada o taller que combinen la reflexió teòrica amb l’experimentació pràctica i la participació activa de les persones assistents: xerrades, tallers, cinefòrums, debats i taules rodones d’història, art, literatura i contes, cinema, teatre i teatre social, jocs, filosofia i gènere.

Les propostes fomenten el coneixement dels llenguatges artístics,  la reflexió social i política sobre el món actual, la memòria històrica, la perspectiva de gènere, la tolerància, la no-violència i les relacions justes i equitatives.

L’oferta està dirigida a la ciutadania en general però és adaptable a públics específics. També disposem d’activitats específiques per a nens i nenes, famílies, adolescents, joves i gent gran.

Formats

El format xerrada consisteix en l’ exposició teòrica per part de la persona dinamitzadora i torn de preguntes al final per part del públic. 

El format taller alterna de forma constant l’exposició teòrica amb dinàmiques participatives per part d eles persones assistents. Pot incloure diversos formats combinats o no entre ells: visionat d’imatges i peces audiovisuals i/o debat participatiu i/o exposició de casos per part de les persones participants i/o dinàmiques teatrals, lúdiques i creatives.

SESSIÓ ÚNICA DE 90 O 120 MINUTS.

 GENERALS

  – IMATGE

  – EXPRESSIÓ

  – EQUITAT

  – PENSAMENT

  – LLENGUATGE

JOVES

– IMATGE

– EXPRESSIÓ

– EQUITAT

– PENSAMENT

– LLENGUATGE

INFÀNCIA

  – TALLERS

   – ACTIVITATS DINAMITZADES

  – ESPECTACLES