CURSOS I TALLERS – IMATGE

.DE 8 A 10 SESSIONS DE 90 MINUTS, AMB CONTINUÏTAT AL LLARG DE 3 TRIMESTRES

# Descobrim el cinema!

Per què ens commou el cinema? Com es construeixen històries i s’expressen emocions en el mitjà audiovisual? A partir de seqüències clàssiques i contemporànies, ens aproparem al llenguatge cinematogràfic per conèixer les possibilitats estètiques, narratives i dramàtiques de la llum, el moviment de càmera, la banda sonora o el muntatge. Aprendrem a analitzar les pel·lícules per descobrir què s’amaga darrere del cinema.

Tallersita: Pablo Raya, humanista especialitzat en llenguatge cinematogràfic

.

# Fotografia documental

Aprendrem a organitzar, realitzar i difondre un projecte de fotografia documental. Coneixerem les diferents fases de treball: preparació, producció i edició. Ens familiaritzarem amb la narrativa visual per explorar la nostra mirada i realitzar imatges amb un punt de vista propi. Editarem i presentarem el nostre projecte.

Tallerista: Àngel Montlleó, fotògraf

.

# Iniciació a la fotografia

Ens familiaritzarem amb nocions bàsiques de fotografia i procediments d’edició, com les funcions manuals de la càmera, la medició de la llum, la composició, la profunditat de camp, la temperatura de color, els ajustos de contrast o la saturació. Realitzarem els nostres propis projectes fotogràfics i els analitzarem de forma col·lectiva.

Tallerista: Àngel Montlleó, fotògraf