ITINERARIS I CURSOS

DSCF7334

Des de Trama comptem amb una oferta d’itineraris urbans, passejades culturals i visites comentades, centrada en la història dels barris, les transformacions urbanes i socials, i el patrimoni artístic de Barcelona. De la filosofia oculta sota la fisonomia de la ciutat, passant pels espais de memòria i de creació, fins a les conquestes socials de la ciutadania, els itineraris conviden a pensar i sentir la ciutat  d’una altra manera.

.

# Dones i espai públic

Què ens diu la ciutat sobre les dones d’ara i d’abans? És equitatiu i igualitari l’espai urbà? O reforça les desigualtats entre homes i dones? Passejarem per Ciutat Vella mirant els carrers, les places, els mercats… des d’una perspectiva de gènere, per reflexionar sobre la relació entre urbanitat i ciutadania, entre dones i espai públic.

#Herstory. Quan elles prenen la veu. Itinerari teatralitzat

Com va començar la revolta del pa? Quin va ser el paper de les dones en la migració dels anys 60? En aquest itinerari teatral rescatarem la història silenciada de les dones a través d’escenes representades pels personatges que les van protagonitzar i que ens mostraran, a partir de petits sketchs, que les dones no només han format part de la història sinó que l’han construit i transformat.

# Visitem la Barcelona cultural

Descobrirem el patrimoni artístic de Barcelona i gaudirem de la vida cultural de la ciutat mitjançant visites comentades a museus, centres culturals, exposicions temporals i espais d’interès artístic com galeries o fàbriques de creació.

.