REPENSEM ELS CONTES!

.

ESPECTACLES

# Viatge al Món del Contes

A l’Àlex i a la Berta no els agraden els contes que coneixen i decideixen crear-ne de nous. Per fer-ho, viatjarem al Món dels Contes, on coneixerem els personatges de les històries que ens explicaran una altra versió del seu conte. Tenia por, Sant Jordi, quan es va enfrontar al drac? Està contenta la princesa quan ha de fer sola les tasques de la llar? Acompanya’ns en aquest viatge màgic al Món dels Contes i ajuda l’Àlex i la Berta a crear-ne un de nou!

+ informació

.

# Les aventures de la Tona i la Mei  

La Tona i la Mei han arribat a un lloc desconegut a la recerca d’un conte, però aquesta vegada el radar els ha jugat una mala passada i no n’han trobat ni rastre… Amb elles descobrirem les fascinants històries que han estat amagades des de fa molt de temps. Històries de princeses que no volen ser princeses, de dracs que volen ser els nostres amics i de mons fantàstics on pot passar qualsevol cosa. Us quedareu a escoltar-les?

+ informació

.

# Aventures Pirates

Fa molts anys, els homes del nord van robar el tresor de la mare naturalesa i el van amagar en un lloc llunyà fins ara desconegut. Però un bon dia la Jawa troba el mapa que indica com arribar-hi. L’acompanyarem en aquesta imprescindible aventura i desxifrarem els secrets més difícils; coneixerem éssers estranys i haurem de resoldre reptes que només conjuntament podrem superar… T’atreveixes a acompanyar-nos-hi?

+ informació

.

TALLERS

.# Contes&CO

A través de la teatralització de contes, trencarem estereotips i aprendrem a relacionar-nos de forma més justa i equitativa, a cooperar amb les persones que ens envolten i a coresponsabilitzar-nos de les tasques de cura i de la llar. Ens divertirem aprenent a crear des de casa una societat més igualitària.

.

# Repensem els contes. Narrativa i coeducació  

Quins valors ens donen els contes? Què estem transmetent a través de les fades i els follets, els reis i les princeses, els cavallers i les bruixes? A través de l’anàlisi narrativa de contes i pel·lícules infantils, detectarem els valors implícits integrats en les històries i reflexionarem sobre la seva importància educativa. Aprendrem estratègies per a construir nous imaginaris i facilitarem eines per a fomentar en la canalla una mirada més lliure i creativa.