FEM TEATRE

A través d’espectacles teatrals i debats participatius amb les actrius participants, reflexionem sobre diverses problemàtiques socials. Experimentarem amb el cos, la veu i la gestualitat per desenvolupar personatges i portar-los a escena, i amb diferents tècniques del teatre dels i les oprimides, explorem col·lectivament i de manera creativa les diferents opressions i discriminacions que ens envolten per trobar eines i recursos que ens ajudin a combatre-les.

# Actuem! Teatre per la igualtat

A través de les diferents tècniques i jocs teatrals que ens ofereix el teatre dels i les oprimides, treballarem situacions de conflicte relacionades amb la violència de gènere: les relacions sexo-afectives, la dependència emocional i l’abús, les violències corporals i els rols de gènere entre d’altres. Aprendrem a detectar les situacions d’injustícia, diferenciarem les relacions abusives de les relacions lliures i equitatives, i aprendrem a gestionar i resoldre conflictes.

.

# Això és amor? Teatrefòrum

Viatjarem a través de la història d’una parella i ho farem anant enrere en el temps fins als seus inicis per reflexionar i entendre allò que els ha portat fins on són ara. Destaparem els mites de l’amor romàntic, les violències quotidianes i invisibles, qüestionarem els rols de gènere, identificarem les violències masclistes i actuarem per canviar la història.

+ informació

# CanBIem la festa! Teatrefòrum

Estàs a punt per a la festa? I si la festa en què t’ha tocat estar no t’agrada?

La Carla és una noia bisexual que sent que ha anat a una festa on ningú l’ha convidat. La festa d’una societat que sovint juga a fer-nos triar entre dues opcions aparentment incompatibles per encaixar-nos en l’ordre establert: platja o muntanya?, carn o peix?, home o dona? heterosexual o homosexual? Qui no s’identifica amb cap d’elles, sovint s’enfronta a la incomprensió dels qui només conceben un món binari.

Reflexionarem col·lectivament entorn de la diversitat sexual i afectiva i proposarem modes d’actuació enfront de les situacions injustes, tot generant un espai per transformar-les.

+ informació

.

# Vindicacions. Espectacle

A través de dos personatges molt diferents entre si ens endinsarem en les diferents discriminacions i desigualtats de gènere tot barrejant l’humor, el drama i l’anàlisi crítica. Valent-nos de diferents formats (com la poesia, els monòlegs, les escenes teatrals i els sketchs) prendrem la veu de dones d’ara, d’abans i d’arreu, escoltarem les seves vindicacions i  reflexionarem col·lectivament sobre els lligams entre els rols i les estructures de poder.

+ informació

.