MONOGRÀFICS – EXPRESSIÓ

DE 3 A 10 SESSIONS DE 90 O 120 MINUTS

.

# Actuem! Teatre i acció social

A través de les diferents tècniques i jocs teatrals que ens ofereix el teatre dels i les oprimides, explorarem col·lectivament i de manera creativa les diferents opressions i discriminacions que ens envolten per trobar eines i recursos que ens ajudin a combatre-les. Aprendrem a detectar les situacions d’injustícia, reflexionarem sobre la presa de decisions i aprendrem a gestionar i resoldre conflictes.

.

# De què estan fetes les històries?

A partir de passatges literaris, tires còmiques, peces audiovisuals, etc. aprofundirem en els elements essencials de la narrativa i intentarem entendre per què, des de fa milers d’anys, tenim la necessitat de crear i consumir històries.

.

# Fem teatre!

Si ja t’has iniciat en l’art dramàtic i vols continuar experimentant amb el cos, la veu i la gestualitat per crear personatges i portar-los a escena, aquest és el teu taller! Partirem de la improvisació i del joc per elaborar sketchs, monòlegs i escenes corals que representarem dalt de l’escenari.

.

# Iniciació al teatre

Mitjançant exercicis d’atenció i relaxació, prendrem consciència del nostre cos i de les nostres emocions. A través del joc i la improvisació, descobrirem com utilitzar el cos, la veu i la gestualitat per construir i interpretar personatges. Aprendrem a actuar alhora que desenvolupem l’empatia i el benestar personal.

.

# Llença’t de cap al teatre!

Fem ús del teatre i la imaginació! Explorarem les possibilitats del’expressió a través del cos i la veu inventant personatges i creant històries pròpies plenes d’emoció i diversió.

.

#Repensem els contes 

A partir de la narració teatralitzada de contes tradicionals i de nova creació, valent-nos del joc, el teatre i la plàstica, qüestionarem les històries, repensarem els personatges i inventarem altres maneres d’explicar-les, per tal de fomentar la igualtat, el respecte a la diversitat i la cultura de la pau.