# Bioètica

5194c73c0bcelula

Fins on arriba la llibertat de cada persona per decidir sobre la pròpia vida? Per què no es permet la investigació amb embrions o la clonació d’éssers humans? Quines conseqüènces socials comporta la millora física i cognitiva de la nostra espècie? Tenen drets els animals? És legal la maternitat subrogada al nostre país? Veurem quins són els conflictes i dilemes morals sorgits de l’avenç de la tecnologia i fàrmacs aplicats a les ciències de la vida, analitzarem com evoluciona la idea que tenim de conceptes primordials com “vida”, “mort” o “naturalesa humana” i ens replantejarem la relació que establim amb els altres éssers vius del nostre ecosistema.

.

Temari

1.- La Bioètica. Naixement i història

2.- Ètica mèdica: bioètica en les relacions sanitàries

3.- Investigació biomèdica i millora humana

4.- Ecologia i societat

.

Els cursos es poden iniciar en qualsevol moment  i tenen una durada d’un mes. Trieu quan voleu començar-lo! La matriculació es pot fer a l’adreça electrònica reserves@tramacultura.org

Preu general:  50€

Preu reduït: 25% de descompte per a persones estudiants, menors d’edat, docents, majors de 65 o pensionistes, aturades, titulars de carnets de famílies monoparentals o nombroses, subscriptores de Diagonal, subscriptores de La Directa i grups (5 o més inscrites a la vegada)