CURSOS I TALLERS – LLENGUATGE

.DE 8 A 10 SESSIONS DE 90 MINUTS, AMB CONTINUÏTAT AL LLARG DE 3 TRIMESTRES

.

# Català avançat

Si t’apassiona la llengua catalana i tens força nocions de la seva estructura, però tot i així, la vols millorar, no dubtis en apuntar-te a aquest taller. Aquí acabaràs de perfeccionar tot allò del catalàque fins ara no has vist! El nivell del català d’aquest curs és similar a un nivell C.

.

# Dones, literatura i supervivència

A través de grans obres escrites per dones, descobrirem com elles han emprat la literatura per a sobreviure, reivindicar-se i lluitar per una vida plena. A través de les seves paraules aprofundirem en la vivència femenina i ens aproximarem a diferents esdeveniments i contextos històrics, des de l’edat mitjana fins a l’actualitat. Farem ús de la literatura i la narrativa per crear la nostra pròpia història i empoderar-nos.
.
.

# Perfecciona el teu català

Si tens nocions bàsiques de català, però vols ampliar el teu nivell, equivalent a un nivell B, aproximadament,  no ho dubtis, aquest és el teu taller. Progressaràs en ortografia, gramàtica, sintaxi i sobretot, t’ho passaràs d’allò més bé!

.

# Vine a aprendre català!

Amb aquest curs d’iniciació tindràs l’oportunitat de tenir un primer contacte amb la llengua catalana i perdre totes les pors a l’hora d’expressar-te. En què consisteix? Aprendrem nou vocabulari, expressions i normes ortogràfiques bàsiques de la llengua catalana amb l’objectiu d’assolir un nivell bàsic però suficient per enfrontar-nos al dia a dia. Practicarem la llengua escrita i l’oral.