RECURSOS

.

# Català avançat

Si t’apassiona la llengua catalana i tens força nocions de la seva estructura, però tot i així, la vols millorar, no dubtis en apuntar-te a aquest taller. Aquí acabaràs de perfeccionar tot allò del catalàque fins ara no has vist! El nivell del català d’aquest curs és similar a un nivell C.

Tallerista: Mireia Cebrian, filòsofa amb màster en estudis de genere

.

 # Creem el nostre propi fanzine. Còmic i autoedició

Ens aproparem a la història i el llenguatge del còmic a partir d’obres i figures de referència.  Analitzarem diverses publicacions i aprofundirem en l’univers del fanzine i l’autoedició. A través d’exercicis pràctics, desenvoluparem un enfocament i una proposta gràfica i aprendrem com fer la nostra pròpia publicació.

Talleristes: Marc Torices i Pau Anglada, dibuixants i editors de còmic.

.

# Fotografia documental

Aprendrem a organitzar, realitzar i difondre un projecte de fotografia documental. Coneixerem les diferents fases de treball: preparació, producció i edició. Ens familiaritzarem amb la narrativa visual per explorar la nostra mirada i realitzar imatges amb un punt de vista propi. Editarem i presentarem el nostre projecte.

Tallerista: Àngel Montlleó, fotògraf

.

# Iniciació a la fotografia

Ens familiaritzarem amb nocions bàsiques de fotografia i procediments d’edició, com les funcions manuals de la càmera, la medició de la llum, la composició, la profunditat de camp, la temperatura de color, els ajustos de contrast o la saturació. Realitzarem els nostres propis projectes fotogràfics i els analitzarem de forma col·lectiva.

Tallerista: Àngel Montlleó, fotògraf

.

# Perfecciona el teu català

Si tens nocions bàsiques de català, però vols ampliar el teu nivell, equivalent a un nivell B, aproximadament,  no ho dubtis, aquest és el teu taller. Progressaràs en ortografia, gramàtica, sintaxi i sobretot, t’ho passaràs d’allò més bé!

Tallerista: Mireia Cebrian, filòsofa amb màster en estudis de genere

.

# Vine a aprendre català!

Amb aquest curs d’iniciació tindràs l’oportunitat de tenir un primer contacte amb la llengua catalana i perdre totes les pors a l’hora d’expressar-te. En què consisteix? Aprendrem nou vocabulari, expressions i normes ortogràfiques bàsiques de la llengua catalana amb l’objectiu d’assolir un nivell bàsic però suficient per enfrontar-nos al dia a dia. Practicarem la llengua escrita i l’oral.

Tallerista: Mireia Cebrian, filòsofa amb màster en estudis de genere